Valitse omiin tarpeisiin soveltuva verkkokurssi tai verkkokoulutus

Kahvakuularinki & Joustavuutta arkeen

Yksinkertainen ja tehokas tapa harjoitella kokonaisvaltaisesti. Loistava kotiharjoitteluun, eikä vaadi muuta kuin kahvakuulan. Hinta sisältää KAKSI VALMENNUSTA ja Movement Stickin!

Tutustu valmennukseen

Toimintakykyinen keho

aloita matkasi kohti parempaa toimintakykyä. Tämä valmennus opettaa sinulle kaiken tarvittavan päivittäisestä, matalan kuormituksen liikkeestä. Voit keskittyä valmennuksessa helppoihin päivittäisiin harjoitteisiin ja halutessasi opetella mukavia, sekä hieman erilailla haastavia liikeyhdistelmiä. 

Tutustu valmennukseen

Movement Coach -verkkokoulutus 

Suomin kattavin kehonpaino- ja liikkuvuusharjoittelun verkkokoulutus, jossa opit kaiken tarpeellisen (ja vähän päälle) monipuolisesta liikkumisesta. Koulutus soveltuu yhtä lailla oman harjoittelun tueksi ja oman ammatillisen osaamisen kehittämiseen. 

Tutustu koulutukseen

Biomekaniikan ABC 

Uusi koulutus tarjoaa käytännönläheisen tavan ymmärtää paremmin kaiken oleellisen kehon biomekaniikasta. Koulutuksen voi käydä joko verkkokoulutuksena, tai ilmoittautua mukaan seuraavaan live-koulutukseen, johon voi halutessaan osallistua etänä. 

Tutustu koulutukseen

Selätä rannekivut - yläselän ja yläraajojen kehonhuolto . 

Valmennus sopii itsenäiseen ranteiden ja yläraajojen kehonhuoltoon mm. muusikoille, parturi-kampaajille, maalareille ja urheilijoille jotka tekevät paljon ranteiden varassa töitä. Harjoitteiden avulla pidät huolta, että palaudut arjen, työn ja harrastuksen aiheuttamasta kuormituksesta ja ennaltaehkäiset rasitusvammojen synnyn.

Tutustu valmennukseen